купити дешеві авіаквитки

Шопінг віза: документів про вид діяльності та проживання – не потрібно! (Оновлено – з листопада потрібен повний комплект документів)

шопінг віза нові документи

Шопінг віза у Польщу: довідка з роботи та бронювання готелю – не потрібне! потрібне

Як ми повідомляли раніше, починаючи з 16 жовтня 2014 змінюється список документів необхідних для отримання шопінг візи у Польщу. За попередньою інформацією, до стандартного пакету документів на шопінг візу потрібно було долучати документи що підтверджують вид діяльності, виписку з банку та бронювання готелю.

16 жовтня, за уточненою інформацією у кол-центрі пункту прийому візових анкет стало відомо, що з усіх вищевказаних нових документів, для оформлення шопінг візи заявникам у Львівському окрузі, потрібно буде подавати лише документи, що підтверджують наявність фінансових засобів (виписка з банку). Документів про вид діяльності та проживання – не потрібно! Наголошуємо, станом на ранок 17 жовтня це нововведення актуальне лише для Львівського округу (Львів, Ужгород, Івано-Франківськ), для інших округів інформація уточнюється. Для заявників що подаються до 31-го жовтня дана виписка є рекомендованою, з листопада – обов’язковою.

На даний час, список документів, які необхідно подати для виготовлення шопінг візи у Польщу, виглядає наступним чином:

– Візова анкета, яка за новими правилами має бути заповнена від руки.
– Закордонний паспорт з копіями сторінок.
– Український паспорт з копіями всіх сторінок, що містять відмітки.
– 2 фотографії 3,5см х 4,5 см. (не старіші ніж 6 місяців)
– Страховка з оригіналом квитанції про оплату.
– Квитанція про оплату послуг візового центру з індивідуальним номером.
– Прохання.
– Фактури (для першої подачі не потрібно, але обов’язково для виготовлення 2ї і далі шопінг візи)

– Документи, що підтверджують наявність фінансових засобів (один з наведених нижче документів):
а) довідка з банку про наявність фінансових коштів з переліком операцій за останні 3 місяці. Рахунок не може бути кредитним або депозитним, а має бути зарплатним або розрахунковим.
Оновлення 21 жовтня: Мінімальна сума на рахунку має бути 30 євро або 100 злотих (500 грн і більше буде достатньо);
б) дорожні чеки, необхідно надати оригінал та копію з обох сторін і квитанцію про їх купівлю;

– Документи, що підтверджують вид діяльності, наявність фінансових коштів/зв’язків з Україною

Оновлення 3 листопада. Правила вкотре змінилися і на шопінг візу все ж таки  потрібно подавати повний комплект документів. Ознайомтеся з оновленою публікацією, або перегляьте вимоги на сайті ППВА.

З наглядною і детальною інструкцією про те як зробити шопінг візу, можете ознайомитися у відповідній публікації: Шопінг віза (віза на закупи) – інструкція як оформити візу самостійно.

Якщо не хочете пропускати цікаві акції, то підписуйтеся на наші оновлення у соціальних мережах:
facebook.com/lowcostavia
google.com/+LowcostaviaUa
vk.com/lowcostavia
twitter.com/lowcostavia

 

Поділитися у соціальних мережах
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Вам також може сподобатися ...